Superliga Anders Dehn

SIF-træner om brasiliansk muskelbundt: Har aldrig haft en stækere spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Junior Brumado er stærkere end de fleste og i hvert fald stærkere end FC Nordsjællands spillere, vurderer hans cheftræner, Kent Nielsen.

Af Anders Dehn

Det kan godt være, at Junior Brumado kun har scoret to mål i sin tid i dansk fodbold, men han kan slå de fleste i at lægge arm. Hans cheftræner i Silkeborg IF, Kent Nielsen, har faktisk aldrig trænet en stærkere spiller, siger han til Midtjyllands Avis.

Den første modstander, Brumado skal slås med efter coronapausen, er FC Nordsjælland fredag aften. Nielsen vurderer på forhånd, at den brasilianske angriber nok skal komme bedst ud af den fysiske duel.

Læs også:Silkeborg IF må undvære seks spillere mod FC Nordsjælland

- Jeg tror aldrig, jeg har haft en spiller, der er mere fysisk stærk. Vi kan sagtens se, at det kan komme i spil mod et stærkt Nordsjælland-hold. De har også fysisk stærke spillere, men jeg tror ikke helt, de kan matche ham, siger Kent Nielsen til Midtjyllands Avis.

Junir Brumado kom til FC Midtjylland i januar 2019 og scorede kun et enkelt mål i sit første år i Superligaen. Til gengæld nåede han at komme på måltavlen for Silkeborg i kampen mod AGF, lige inden ligaen gik på coronapause.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - FC Nordsjælland

Silkeborg genoptager Superligaen på sidstepladsen i tabellen. Holdet har dog kun to point op til Esbjerg fB med to runder tilbage af grundspillet. Det er afgørende for SIF, at de overhaler EfB.

Det hold, der ender på 14. pladsen vil nemlig have væsentligt længere op til overlevelse (nu 11 i stedet for to point). Læs mere om slutspillet, og hvorfor det er så vigtigt at undgå sidstepladsen, her.

Læs også:Silkeborg IF tilbyder syv spillere forlængelse

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Eftertragtet Silkeborg-angriber åben for kontraktforlængelse