• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SIF-viceanfører bænket: Hvis det fortsætter, vil jeg se mig om til januar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Simon Skou Jakobsen har mistet sin plads på Silkeborg IF's hold, og han var tæt på at skifte klub i sommer. Ændrer hans situation sig ikke, er han klar til at se sig om efter en ny klub til januar.

Af Anders Dehn

Denne sæson begyndte på normal vis. Simon Skou Jakobsen startede inde i Silkeborg IF's tre første kampe, som han har gjort så mange gange før, men siden har han bare fået én optræden på førsteholdet.

Aktuelt ser både Dennis Flinta, Jeppe Spliid Gertsen og Frederik Alves ud til at være foran ham i køen til spilletid, og allerede i sommer overvejede viceanføreren at skifte klub. Dog modvilligt, for allerhelst ville han gerne optræde for SIF.

Læs også:Viceanfører overvejer SIF-exit: Vil nogen snakke med mig, kigger jeg på det

Jakobsen har spillet hele sin professionelle karriere i Silkeborg, er noteret for over 200 kampe og elsker ifølge eget udsagn klubben. Han endte med at blive, men det er ikke sikkert, det samme gør sig gældende, når transfervinduet åbner igen.

- Det blev ikke til noget, men hvis situationen til december er, som den er nu, så vil jeg helt sikkert kigge mig omkring. Men det er ikke for enhver pris, at jeg vil smutte, siger Simon Skou Jakobsen til Ekstra Bladet.

Læs også:Forsvarsspiller bliver i Silkeborg: 1. Division var ikke aktuelt

Helt konkret henvendte en klub fra 1. division sig med et kontrakttilbud, men det var ikke det rigtige, fortalte Silkeborg-spilleren.

- Der kom noget i går, ja, men det skulle være et skridt ned, da det var en klub i 1. Division. De kunne heller ikke tilbyde mig en løn, som den jeg får nu, så det er ikke nu, jeg skal tage det skridt. Jeg er glad for interessen, men det er ikke aktuelt, sagde Simon Skou Jakobsen til tipsbladet.dk.

Midtstopperens kontrakt med barndomsklubben udløber til sommer, så han og Silkeborg skal under alle omstændigheder træffe en beslutning om den fælles fremtid i løbet af denne sæson.

Læs også:SIF-stopper fik skade inden Superliga-debut: Det var møgærgerligt

Læs også:SIF-forsvarer er kommet sig over kæbebrud - og frygten for ny skade

Læs også:Medie: Superliga-oprykker lurer på transferfri forsvarer

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.