• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SIF'er drømmer om udlandet: Skov var heller ikke helt ung, da han blev solgt

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Den 20-årige kantspiller drømmer om at gøre som sin tidligere holdkammerat Robert Skov og ende i udlandet.

Af Victor Risager

Jeppe Okkels skal i foråret kæmpe for overlevelse i Superligaen med Silkeborg IF, men kantspiller drømmer om at komme til udlandet på sigt. Det forklarer han til Midtjyllands Avis.

I de seneste år har flere tidligere Silkeborg-talenter haft stor succes i udlandet, hvor Robert Skov og Kasper Dolberg i øjeblikket spiller for henholdsvis Hoffenheim i den tyske Bundesliga og Nice i den franske Ligue 1.

Læs også:FC Nordsjælland glæder sig over forårsprogram: Det giver os en fordel

Og den 20-årige kantspiller Jeppe Okkels håber, at han også havner i udlandet en dag. Det fortæller han til Midtjyllands Avis

- Selvfølgelig drømmer man om at komme ud og spille i Europa en dag. Men Robert var heller ikke helt ung, da han blev solgt til udlandet, så det er ikke sådan, at jeg ikke kan nå det. Det afhænger af, hvordan man præsterer. Se eksempelvis på Ronnie Schwartz, der er blevet solgt, selvom han er 30 år. Det er ikke sådan, at jeg har travlt, fortæller Jeppe Okkels.

Læs også:Niels Frederiksen: FCM og FCK er bedre end alle andre i ligaen

Selvom han blot er 20 år, er Jeppe Okkels en af de mest erfarne spillere i Silkeborg IF. Han er således den spiller i truppen, der med sine 90 kampe har spillet flest kampe for Silkeborg IF, efter at klubben sagde farvel til Dennis Flinta og Simon Jakobsen i januar.

Jeppe Okkels har kontrakt med Silkeborg IF frem til sommeren 2022 og har i denne sæson bidraget med to mål og tre oplæg på 17 kampe i Superligaen. 

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - AaB

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.