• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

SIF'er om at spillet et andet sted: Så skal klubben virkelig pisse mig af

SIF'er om at spillet et andet sted: Så skal klubben virkelig pisse mig af
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg-kaptajn Dennis Flinta er tilbage fra en skade, og ender han med at spille videre efter sommerferien, bliver det i SIF. Med mindre klubben fra Søhøjlandet ender med at "pisse" ham af.

Af Tipsbladet.dk

Mandag var Silkeborg-anfører Dennis Flinta tilbage i aktion, efter forsvarsspilleren, 34 år, sad ude med en skade i omkring fire måneder, og det gik godt, for han fik 45 minutter på banen og vandt 1-0 over SønderjyskE.

Men skaden er stadig ikke helt god, har Dennis Flinta udtalt til TV2 Østjylland. Han spiller i øjeblikket, og så håber han naturligvis på at komme sig helt i løbet af foråret, så han kan træne og spille uden smerter.

Sker det, er der også et spørgsmål om fremtiden, der skal afklares, for Dennis Flinta har kontraktudløb til sommer. Silkeborg-spilleren har efterhånden spillet så længe i klubben, at begge parter kan tage sig god tid om at tage en beslutning om fremtiden.

Flinta er interesseret i at forlænge, hvis kroppen heler helt, fortæller han til Midtjyllands Avis, og det lyder umiddelbart som et karrierestop, hvis aftalen med Silkeborg ikke forlænges. Med mindre klubben fra Søhøjlandet finder en måde at komme i Dennis Flintas sorte bog.

- Jeg tror ikke, jeg gider (spille et andet sted, red.). Så skal klubben virkelig pisse mig af, før jeg gider at spille et andet sted. Ellers kan jeg ikke forestille mig det, siger Dennis Flinta til Midtjyllands Avis.

Dennis Flinta ventes at være i startopstillingen, når klubben senere torsdag møder FC Nordsjælland på udebane. Simon Skou Jakobsen er i karantæne, og Tobias Salquist er blevet skulderskadet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus