• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg-anfører: Det ser ikke specielt lyst ud

Silkeborg IF får svært ved at undgå playoffkampene, og anfører Dennis Flinta lyder som en mand, der allerede er begyndt at forberede sig på dem.

Af Anders Dehn

Matematikken er sådan set simpel nok. Silkeborg IF har syv point op til både AGF og Hobro IK, og hvis de ikke henter mindst ét af de to hold, skal de ud i de playoffkampe om overlevelse, som ingen har lyst til at deltage i.

Silkeborgs problem er, at de nu kun har fire opgør til at hente de syv point på AGF og/eller Hobro. Det vil sige, at et af holdene skal snuble mindst tre gange, mens Silkeborg selv nærmest ikke må smide point. 

Læs også: Peter Sørensen: Vi tabte den i første halvleg

Anfører Dennis Flinta erkender da også efter søndagens nederlag i Århus, at Silkeborg har en vanskelig opgave foran sig.

- Det bliver selvfølgelig svært. Det siger sig selv. Det ser ikke specielt lyst ud set med Silkeborg-briller, siger Flinta til Rizau.

- Vi vil selvfølgelig gerne have nogle point, og vi vil gerne vinde, men vi kigger også lidt videre med de her resultater. Det er klart, at det ikke ser lyst ud lige nu.

Som hans forsvarskollega Jens Martin Gammelby og cheftræner Peter Sørensen påpeger i samme artikel, har Silkeborg formentlig de bedste chancer for at indhente Hobro. Holdene møder nemlig hinanden to gange i løbet af de sidste fire kampe, og her kan Silkeborg potentielt indhente seks af de syv points forskel.

Den første af de to opgør mod Hobro falder på mandag om en uge, mens den anden kamp følger runden efter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus