• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg-anfører med udløb: Lang tid siden vi har talt kontrakt

Dennis Flinta ved ikke, om han fortsætter i Silkeborg IF efter sommerferien. Lige nu har klubben dog vigtigere ting at tænke på en hans kontraktsituation.

Af Anders Dehn

Da Silkeborg IF i går udlignede i det fjerde minuts overtid og dermed tog en vigtig uafgjort med hjem fra Helsingør, var det uden anfører Dennis Flinta. Han sad hjemme i sofaen og så kampen sammen med andre skadede, karantæneramte og i øvrigt fravalgte holdkammerater.

Den uheldige kaptajn fik et slag på knæet i seneste runde mod Lyngby BK og måtte syes med fire sting. Men mandag venter returopgøret mod FC Helsingør, og hvis Silkeborg vinder samlet, venter endnu to playoffkampe mod nummer to fra 1. division.

Læs også: Anfører kan rykke ned for fjerde gang: Sådan er det at være Silkeborg-spiller

Bliver Flinta klar til det?

- Jeg ved først noget i løbet af fredag. Det er tricky, fordi det sidder midt på knæskallen, men det går bedre dag for dag, så jeg håber, jeg kan få mine sting ud noget før og være klar noget før. Måske ikke til start-11'eren, men bare være inde omkring holdet, når vi skal til kamp, siger Dennis Flinta til tipsbladet.dk.

- Som ser ud lige nu, kan ikke spille fodbold inden for de nærmeste dage. Men det kan være, det klarer op.

Flinta har i det hele taget misset store dele af denne sæson med en skade, senere på året fylder han 35, og når han har været klar i foråret, har han på lange stræk ikke været foretrukket af manager Peter Sørensen.

Læg alt det sammen med, at han har kontraktudløb om halvanden måned, og alle ingredienserne til et karrierestop er til stede. Bortset fra ét: Flintas lyst til fodbold.

- Jeg har lidt et efterslæb på grund af den skade, jeg var ude med i fem-seks måneder. Jeg nåede at spille nogle Superliga-kampe, men jeg tror, Peter vurderede, at jeg ikke var, hvor jeg skulle være. Jeg synes selv, jeg hurtigt derefter kom til den konklusion, at det var jeg, og at jeg var det bedste alternativ til midtstopperpladserne, men han har vurderet anderledes, siger Silkeborg-anføreren.

- Jeg er stadig glad for at spille fodbold, og om det bliver i Silkeborg eller andet sted (i næste sæson, red.), må vi se.

Har du talt med Peter Sørensen om, hvordan I ser på din situation?

- Ja, men det er længe siden. Jeg var nede i et sort hul på grund af min lange skadespause og sagde, at det var ligegyldigt at tale om en ny kontrakt, når jeg ikke var kampdygtig. Det kunne han godt forstå, siger Flinta, der ikke forventer en afklaring, før klubbens skæbne er afgjort.

- Nu er der andre ting, der presser mere end at snakke kontrakt med mig. Vi skal have dem overstået, og så må vi se, om der er nogle, der vil snakke med mig.

Taber Silkeborg samlet til FC Helsingør, rykker holdet direkte ned. Hvis ikke, venter altså to yderligere playoffkampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus