Silkeborg IF Invest A/S køber Hotel Papirfabrikken Radisson BLU.

Silkeborg IF er på nippet til atflytte ind på det nybyggede stadion Jysk Park.

Stadionbyggeriet  åbner på samme tid for byens største konference- og restaurations-lokale med plads til op til 1.000 spisende gæster.

Og nu er Silkeborg IF Invest klar med endnu en investering, da netop på grund af konference-muligheden køber Hotel Papirfabrikken Radisson BLU.

- I stedet for selv at opbygge en organisation, har vi købt os til den. Det giver god mening. Radisson BLU står overfor et ejermæssigt generationsskifte, og hotellet er i forvejen en af de største lejere på Papirfabrikken. Købet styrker vores samlede forretningsgrundlag, forklarer adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S.

Hotellet ejes i dag af selskabet Silkom A/S, der ud over SIF-direktør Kent Madsen har Ole Hansen og Uffe Berg Pedersen som ejere. Alle tre har samtidig betydelige aktieposter i Silkeborg IF Invest A/S, og de har sagt ja til at sælge hotellet for 1,25 mio. kr. svarende til den bogførte egenkapital pr. 31. december 2016.

Hotel Papirfabrikken A/S, der driver Hotel Papirfabrikken Radisson BLU, bliver datterselskab i Silkeborg IF Invest A/S. Dermed får koncernen tre forretningsben: Fodbold, erhvervsudlejning af Papirfabrikken og hotel- og konferencedrift. Den samlede omsætning forventes i 2018 at komme til at ligge på omkring 120 mio. kr. ligeligt fordelt mellem de tre forretningsområder.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO