Silkeborg indviede JYSK Park med manér

SIF åbnede den nye hjemmebane med en tiltrængt, smal sejr over AGF.

Med den øgede opbakning på JYSK Park fandt Robert Skov hjemmeholdets angriber, Gustaf Nilsson, der ganske kynisk bankede værterne på 1-0. Ti minutter senere satte Morten Duncan Rasmussen en stopper for hjemmepublikummets jublen med sin udligning til 1-1.

Efter 25 minutter modtog Dino Mikarovic sit andet gule kort og måtte udgå for AGF. Det gav dog ikke de store konsekvenser for AGF, der fortsatte med at presse hjemmeholdet. Den sidste skarphed manglede dog.

Efter pausen fik Casper Sloth en fin chance for værterne men sendte bolden afsted i for lav fart, og let for Alexander Jovanovic at snuppe. Silkeborg-presset fortsatte, før netop indskiftede Marc Rochester brugte sin første berøring i kampen til målet til 2-1.

Tobias Sana fik muligheden for at udligne - helt alene med Thomas Nørgaard men ramte direkte på keeperen.

En ganske kontroversiel kendelse kom til syne, da Ibrahim Moro nikkede en skalle på Martin Spelmann - men modtog blot et gult kort. Få minutter senere fik Moro sin anden advarsel, og mandskaberne spillede derefter ti mod ti.

Silkeborg modstod et tungt pres fra gæsterne og triumferede i sin første kamp på JYSK Park.