• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Silkeborg-kaptajn Simon Jakobsen alvorligt skadet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborgs forsvarsspiller Simon Skou Jakobsen blev alvorligt skadet i torsdagens opgør mod Næstved, og der venter operation for brud på knogler i hovedet.

Af Kenneth Jensen

Mens Silkeborg IF led et knæk torsdag aften i bestræbelserne på at komme tilbage i Superligaen, da det blev til et nederlag på 1-3 hjemme mod Næstved, var der også andet, dårligt nyt for klubben fra NordicBet Ligaen.

Kaptajn Simon Skou Jakobsen måtte udgå med en hovedskade, efter han stødte sammen med holdkammerat Anders Hagelskjær, og meldingen er ikke god fra Jakobsen.

Silkeborg-spilleren blev bragt til hospitalet i Skejby, hvor han har tilbragt natten, og han kommer til at skulle bruge noget mere tid på sygehuset, for der er brud på knogler i hovedet.

- Jeg har brækken kæben/kindbenet tre steder. Ligger på Skejby og venter på en operationstid, oplyser Simon Jakobsen fredag morgen til Midtjyllands Avis.

Det er nok tvivlsomt, om Simon Jakobsen kommer i aktion igen på denne side af sommeren. Der resterer syv kampe for Silkeborg i NordicBet Ligaen, og selv om klubben stadig fører rækken, ligger både VIborg og Næstved bare et enkelt point efter. Og begge klubber har en kamp i hånden i forhold til SIF.

Rækkens vinder rykker direkte op, mens nummer to og tre spiller playoff mod Superliga-hold om to billetter til dansk fodbolds bedste række næste sæson.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus