• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Silkeborg-keeper efter brøler: En lortekamp for mig

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg IF's målmand Oscar Hedvall erkender, at han ikke havde en heldig kamp mod Brøndby IF.

Af Sylvester Guldberg Røn

Silkeborg IF fik søndag aften en svær start på tilværelsen som Superliga-mandskab, da de fik ørerne i maskinen på Brøndby Stadion, hvor de tabte med 3-0. Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Paulus Arajuuri lavede Brøndbys mål. 

Brøndbys første mål blev sat ind af Paulus Arajuuri, og i situationen så den unge Silkeborg-keeper Oscar Hedvall ikke heldig ud. Hedvall var ude og blande sig på et hjørnespark, men han fik fumlet lidt med bolden, og så trillede den over stregen. Den 20-årige keeper erkender, at det ikke var en god situation.

- Det var en træls kamp for mig. Jeg laver fejl, jeg ikke må lave på dette niveau. Jeg skulle ud og blande mig i situationen, og så skulle jeg have bokset i stedet for at gribe. Det var en lortekamp for mig. Fuck det - jeg er træt af det i dag, og jeg skal videre i morgen. Sådan er det at være målmand nogle gange.

- De sidste ting skal på plads nu. Vi må hjem og kigge tingene i gennem. Næste gang drømmer jeg om en bedre præstation, sagde Oscar Hedvall efter kampen til TV3+. 

Silkeborgs næste opgave er om en uge, når AC Horsens kommer på besøg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus