Silkeborg presset af amatører i pokalturneringen

Herlev fra Danmarksserien havde gode chancer for at drille Silkeborg i onsdagens pokalkamp. Superliga-mandskabet vandt dog med 3-1.

Tirsdag måtte Hobro se sig slået ud af pokalturneringen efter et 1-2-nederlag til Vejgaard, og onsdag var det en anden Superliga-klub, der var i vanskeligheder i form af oprykkerne fra Silkeborg.

Det gik dog ikke helt ligeså skidt for Silkeborg som stod overfor amatør-klubben Herlev fra Danmarksserien, hvor det endte med en 3-1-sejr til Kent Nielsens tropper.

I første omgang så det da også ud til, at Silkeborg kunne klare ærterne ganske nemt, da Emil Holten bragte dem foran med både 1-0 og 2-0, men det kom efter et opgør, hvor Herlev undervejs misbrugte spillets største chance, et straffespark.

Men med tre minutter tilbage af kampen kom der fornyet spænding ind i dysten, da Daniel Tocado fik reduceret til 1-2, men det var dog ikke noget, som varede ved i særlig mange minutter, da Emil Holten scorede sit tredje mål mod den københavnske forstadsklub.

Dermed er Silkeborg nu klar til tredje runde af pokalturneringen, som de senest vandt tilbage i 2001.

Silkeborg går desuden på landskampspause med tre point i Superligaen efter otte spillerunder.