• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg-signing: Trænerne siger, jeg skal i bedre form

Nicolai Vallys er glad for sin start i Silkeborg IF, hvor han blandt andet har scoret i både en testkamp og en reservekamp hjemme på Jysk Park. Han skal dog arbejde på sin fysiske form.

Af Anders Dehn

Denne sommer skiftede 22-årige Nicolai Vallys bunden af 1. division ud med Superligaen, da han skiftede fra FC Roskilde til Silkeborg IF. Det stiller nogle andre krav til spillerens fysiske formåen.

Offensivspilleren har dog fået en god start, mener han, og efter mandagens reserveholdskamp mod Skive IK kan han nu prale af at have scoret i begge sin optrædener på hjemmebane, Jysk Park. Han kom også på tavlen i testkampen mod Vendsyssel FF.

Læs også: Ny Silkeborg-kant inden Superliga-start: Det bliver sindssygt fedt og spændende

Så Vallys er tilfreds med sin første tid i Silkeborg, selv om han skal arbjede på sin grundform.

- Jeg synes, jeg er faldet rimelig godt ind i tingene, og der er blevet taget rigtig godt imod mig. Nu har jeg scoret to gange, og jeg har også allerede fået debut i Superligaen, så det er jeg fint tilfreds med. Trænerne siger dog, at jeg skal i bedre form, så jeg skal blive ved med at træne godt og holde mig skadesfri, siger han til Midtjyllands Avis.

Det er gået hurtigt for unge Vallys, der for bare et års tid siden skiftede Skovshoved i 2. division ud med Roskilde og altså nu har taget endnu et skridt op til Superligaen. Her fik han sin debut i søndags på Brøndby Stadion i en kamp, som Silkeborg tabte 3-0.

Reserveholdskampen mod Skive gav desuden officiel debut til Silkeborgs seneste signing, Filip Lesniak. Han er lejet ud fra AaB for hele indeværende sæson. Vallys, derimod, har underskrevet en toårig kontrakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus