Silkeborg-træner roser morgendagens stjerner: Lover godt for fremtiden

De Silkeborg IF-spillere, der var på banen i anden halvleg mod Lyngby BK, var i vid udstrækning "stars of tomorrow", og de skinnede så klart, at det burde have været nok til tre point, mener Peter Sørensen.

Magnus Mattsson er 18 år gammel, Jeppe Okkels ligeså, indskiftede Valance Nambishi er 20, og etablerede folk som Jens Martin Gammelby og Tobias Salquist er henholdsvis 23 og 22 år.

Silkeborg IF brugte nogle unge kræfter mod Lyngby BK i lørdags, og på banen var flere af blandt dem, som klubben skal sætte sin lid til i fremtiden. Det mener manden, der havde ansat for at sætte dem ind, manager Peter Sørensen.

- Jeg er meget tilfreds med vores anden halvleg. De, der spillede, var i vid udstrækning stars of tomorrow. De shinede fra det 55. minut og frem. Det burde have været nok til tre point, og det lover godt for både deres og vores fremtid, siger Sørensen til Midtjyllands Avis.

Lyngby kom foran ved vikarierende anfører Thomas Sørensens atletiske, Zlatan'ske hælscoring fem minutter inde i anden halvleg, inden førnævnte Salquist scorede endnu et flot midtstoppermål i det 68. minut.

Dermed endte kampen 1-1, og Silkeborg bevarer deres status som ubesejret i 2018 efter sejren over AaB i forrige runde. Næste udfordring er udekampen mod SønderjyskE om en uge.