• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Silkeborg vil tilbyde Nicklas Helenius ny kontrakt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg-manager Peter Sørensen slår fast, at Nicklas Helenius får tilbudt en ny kontrakt.

Af tipsbladet.dk

Silkeborg IF er godt i gang med at bygge fremtidens hold, og torsdag forlængede man kontrakten med midtbaneprofilen Ibrahim Moro. Der kan imidlertid være flere forlængelser på vej, fortæller manager Peter Sørensen til mja.dk

I løbet af de seneste uger har flere defensive spillere forlænget kontrakten med klubben, men nu fortæller Peter Sørensen, at en række offensivsspillere også får tilbudt nye kontrakter.

- Var vi nået til enighed med Robert Skov, ville det jo have været en offensiv spiller. Og offensive spillere som Helenius, Skhirtladze og Scheel har gjort det så godt, at de vil få tilbudt en kontraktforlængelse, siger Peter Sørensen til mja.dk. 

Forhandlingerne med Robert Skov genoptages efter efterårssæsonen, men det er en ny melding, at Silkeborg også vil forlænge med Nicklas Helenius. 

Helenius er aktuelt udlejet fra AaB til Silkeborg, men angriberens kontrakt med nordjyderne udløber samtidig med Silkeborg-lejemålet. Dermed kan Silkeborg skrive en længere kontrakt med Helenius uden at skulle betale transfersum til AaB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus