• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Silkeborgs hattrick-helt: Jeg kunne have scoret seks

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Emil Holten viser skarphed for Silkeborg IF med hattrick og scoring for femte kamp i træk.

Af Torsten Kjems Hansen

Se på 3-1-resultatet var der ikke de store problemer for Superliga-holdet Silkeborg IF, der tirsdag spillede sig videre i pokalturneringen mod Danmarksserie-holdet fra Herlev. 

Men det undertippede hjemmehold brændte undervejs straffespark og reducerede til 1-2 med få minutter tilbage. Dog fik Superliga-holdet lukket kampen med Emil Holtens mål til 3-1.

Og netop den 23-årige angriber, der i sommer blev hentet Nykøbing FC, kunne fejre hattrick i pokal-sejren, hvilket naturligvis bekom angriberen ganske vel i en kamp, hvor Silkeborg IF havde både Ronnie Schwartz og Shkodran Maholli ude med skavanker.

Læs også:Silkeborg presset af amatører i pokalturneringen

- Det var sindssygt dejligt.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

- Jeg har også scoret i alle de andre kampe, vi har spillet med reserverne, så det var faktisk femte gang i træk. Jeg kunne godt have lavet seks mål i denne kamp, men det blev til tre, og det tager jeg med. Det var dejligt, siger Emil Holten til mja.dk

Emil Holten var topscorer for Nykøbing FC i den seneste sæson i 1.division med otte scoringer. Han har endnu sit første Superliga-mål til gode, men de tre i pokalturneringen har skudt gang i angriberens officielle statistik som målscorer.

Silkeborg IF er videre i pokalturneringen og høster tiltrængt selvtillid inden det igen bliver tid til Superliga efter landsholdspausen. Her møder Silkeborg OB på hjemmebane.

Læs også:Småtravl Silkeborg-chef klapper i om Gammelby

Læs også:Forsvarsspiller bliver i Silkeborg: 1. Division var ikke aktuelt

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus