• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Simon Tibbling vil spille for svensk mesterklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-profilen Simon Tibbling lægger ikke skjul på, at han gerne vil tilbage til Djurgården, men han ved ikke, hvornår det bliver.

Af Ole Hoffskov

Simon Tibbling har været skadet i en lang periode i efteråret, men nu er den svenske midtbanespiller tilbage, og han ventes at få en rolle, når Brøndby IF søndag spiller lokalopgør på udebane mod FC København.

Den 25-årige svensker har efterhånden været i Brøndby IF i nogle år, og han har stadig to-et-halvt år tilbage af sin kontrakt med de blå-gule. Så længe er det dog næppe hverken Brøndby eller Tibblings forventning, at samarbejdet skal fortsætte. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan BIF sende guldet et godt stykke mod Herning?

Brøndby vil gerne score en transefrsum på et tidspunkt, og Simon Tibbling, der tidligere har været i FC Groningen, drømmer om igen at komme til en større liga.

Der er dog også en anden klub, der rumsterer i tankerne hos Brøndby-profilen - de nykårede svenske mestre fra Djurgrården, som Simon Tibbling repræsenterede, inden han tog til Holland.

Læs også:Osama Akharraz stopper karrieren: Det gør ondt, at jeg ikke nåede min drøm

- Det er en fantastisk klub, og jeg håber at komme tilbage og spille for Djurgården igen, men mit efterår har mest handlet om at komme tilbage, komme i form igen og gøre det godt for Brøndby. Jeg er glad for at være i Brøndby og vil bidrage her, siger Tibbling til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Men jeg kan virkelig godt lide Djurgården og vil gerne spille der igen. Fodbold er specielt, og man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, men jeg håber at vende tilbage. Hvornår det bliver, må tiden vise, og lige nu er jeg i Brøndby og har det godt.

Simon Tibbling nærmer sig 100 kampe for Brøndby IF. Hvis han kommer i aktion mod FC København på søndag, vil det være hans 92. optræden i den gule trøje. 

Læs også:Niels Frederiksen: To midtbaneprofiler er 'ikke langt fra'

Læs også:Tilbagevendt Brøndby-profil: Holdånden er på højeste niveau

Læs også:Beckham vil opbygge storklub i MLS: Jagter Dolbergs træner

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.