2016-01-25 14:31
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Der har været forholdsvis stille omkring FC Midtjyllands nøglespiller Pione Sisto her i januar. Det kan have noget at gøre med den skade, der drillede Sisto i januar.

Den danske landsholdsbobler Pione Sisto var igennem et 2015 med op- og nedture. Allerede i en ung alder har den 20-årige midtbanespiller fra FC Midtjylland vist, at han besidder et stort talent, og således var han afgørende i foråret, hvor FCM blev dansk mester, selv om Sisto var skadet det meste af forårssæsonen. I efteråret har han i glimt også leveret gode præstationer - blandt andet i Europa League - selv om han har været på skånekost, fordi der har været problemer med en skade i den nederste del af maveregionen.

Læg dertil, at Pione Sisto har fået landsholdsdebut, var med U21-landsholdet til EM i Tjekkiet og var genstand for et stort West Ham-bud i sommer. Et bud, han dog sagde nej til.

Mens han i sommer var varm på transfermarkedet, har der omvendt været mere stille omkring Sisto, der heller ikke kender meget til konkret interesse aktuelt. Om han bliver solgt i dette transfervindue, svarer Sisto følgende:

- Det er jeg jo ikke herre over selv. Det er ret kompliceret, og som spiller må man tage det, som det kommer. Det gjorde jeg i sommer, og det har jeg gjort nu, siger Pione Sisto til tipsbladet.dk, inden han lige åbner en dør:

- Men det er klart, at kommer der noget, så ser vi på det. Så må vi se, hvad det ender med, tilføjer han.

Pione Sisto har i indeværende Superliga-sæson spillet 13 af klubbens 17 Superliga-kampe. Han er startet inde i de 10, og blot fire gange er har han spillet fuld tid. Det fortæller også historien om, at Sisto har været på skånekost grundet skaden. Og det kan også have haft indflydelse på klubbernes interesse i dette transfervindue.

- Det kan godt have haft betydning, men det er ikke rigtigt noget, jeg ved så meget om. Mange klubber ved, hvad jeg kan, og så er det jo op til dem, om de er interesserede eller ej, siger han.

Sisto har kontrakt med FC Midtjylland frem til den 31. december 2018.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO