• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Skader og landsholdsopgaver: Vejle mangler ni spillere til pokalkamp

Skader og landsholdsopgaver: Vejle mangler ni spillere til pokalkamp
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Syv mand er af sted med deres landshold, mens én er skadet, og én bliver sparet. Derudover stiller Vejle Boldklub i stærkest mulige opstilling mod BK Frem i aften.

Af Anders Dehn

Der er seks dage, til Vejle Boldklub skal spille Superliga-kamp igen, så holdet behøver sådan set ikke frygte for, at spillerne bliver overbelastet, selv om de skal spille pokalkamp i aften. Det er trods alt også halvanden uge siden den seneste kamp.

Alligevel kommer cheftræner Adolfo Sormani til at undvære ni af sine spillere, når Vejle går på banen mod BK frem fra 2. division. Årsagen er, at syv er af sted med deres respektive landshold, Imed Louati fortsat er skadet, og Mads Lauritsen bliver sparet.

Læs også: Randers giver nyindkøb første start: Der kommer til at være stor udskiftning

Viljormur Davidsen, Victorien Adebayor, Arbnor Mucolli, Ylber Ramadani, Kerim Memija, Felix Örn Fridriksson og Gustaf Nilsson er de syv, der er på landsholdsopgaver, mens Lauritsen ifølge Vejle Amts Folkeblad døjer med sportsbrok og får derfor lov til at sidde over.

- Jeg tvivler på, at han kan spille to kampe på under en uge, og vi vil have ham med i vores næste Superliga-kamp, siger Adolfo Sormani til avisen.

Læs også: Vejle mangler mål: Det er ikke godt nok

Til gengæld forventer cheftræneren, at Imed Louati gør comeback, når holdet møder AaB på mandag. Dog blev han næppe klar til 90 minutter, eftersom han har siddet ude i en måneds tid.

Pokalkampen mod Frem har kickoff klokken 19.30 i aften.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus