• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Skadeshelvede i FCK: Der må være noget galt med mælken

FC København har været ramt af et sandt skadeshelvede i denne sæson, og Ståle Solbakken kan efterhånden ikke andet end at trække lidt på smilebåndet.

Af Ole Hoffskov

FC København har ikke levet op til forventningerne i denne sæson, og det er ikke godt nok for en klub af FC Københavns størrelse, men heldet har bestemt heller ikke tilsmilet den danske mesterklub, der har været hårdt ramt af skader.

I mandagens kamp mod FC Helsingør var Nicolaj Thomsen og Stephan Andersen nye på skadeslisten, og det betød blandt andet, at målmanden Laszlo Köteles fik lyndebut for FC København - en debut, han bestemt ikke slap heldigt fra.

Læs også: Andrija Pavlovic sat af i FCK: Han træner ikke godt nok

Ståle Solbakken finder det efterhånden tragikomisk, at skaderne på den måde er haglet ned over FC København i denne sæson.

- Vi haft to keeperskader, Peter Ankersen har haft et brud, Boilesen har haft en fiber, så er der Erik Johanssons korsbånd, Rasmus Falks brud, Jan Gregus' brud, Federico Santanders brud, Aboubakar Keita er blevet operet for en meniskskade og selv Martin Pusic blev skadet. Der må være en fejl med mælken ude på 10'eren (FCK's træningsanlæg, red.). Måske er der ikke nok calcium i, siger Ståle Solbakken med et skævt smil. 

FCK-manageren fortæller, at Stephan Andersen forventes at være tilbage i den kommende kamp mod Silkeborg IF, og at det heller ikke står slemt til med Nicolaj Thomsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Robert Skov er Efterårets Profil
Robert Skov er Efterårets Profil

De 14 Superliga-trænere har stemt Robert Skov ind som suveræn vinder af Tipsbladets traditionelle kåring af Efteråret...

Mere Superliga

Fokus