Uheldig OB'er igen reserve: Grytebust skal stå virkelig dårligt
2016-01-11 10:24
Foto: Tipsbladet.dk

Det går i den rigtige retning for den skadede Michael Falkesgaard, men det vil stadigvæk tage nogle måneder, før han er tilbage på træningsbanen.

Michael Falkesgaard nåede lige at skifte til OB i sommer, inden han efter blot fire kampe i Superligaen blev alvorligt skadet.

Det krævede en korsbåndsoperation til Falkesgaard, som stadig ikke er kommet tilbage på træningsbanen endnu.

Men det går i den rigtige retning for målmanden. Han kalder sin opstart for god. Der kommer dog fortsat til at gå nogle måneder, før Falkesgaard er tilbage.

- Lige nu er jeg, hvor jeg skal være. Det går rigtig godt, og jeg tror, at ferien har været rigtig god ved mig. Siden vi er startet op, er det første gang siden jeg blev skadet, at jeg ikke har haft nogen skader overhovedet. Så det har været en god opstart for mig, siger Michael Falkesgaard til OB.dk.

- Men det er stadig for tidligt at sætte en dato på, for det er vigtigt ikke at lægge pres på sig selv. Det gælder om at tage det stille og roligt og én dag af gangen, og så håber jeg bare, at det fortsætter med at gå fremad på den rigtige måde, fortsætter han.

Målmanden erkender, at det er svært at sidde ude, mens holdkammeraterne kan løbe rundt på træningsbanen, men han holder hovedet højt.

- Bare det at se de andre træne, det er pinefuldt. Så det er klart, at man bliver utålmodig, når man føler, at man kan en masse ting. Man må ikke presse kroppen for meget, men selvom det er koldt og tung træning, så ville jeg langt hellere være ude på banen sammen med de andre og spille fodbold, i stedet for at sidde indendørs og cykle eller styrketræne. Jeg vælger at glæde mig over, at der ikke er så lang tid igen, i stedet for at være utålmodig, slutter han.

24-årige Michael Falkesgaard har en fortid i Brøndby IF.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO