• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Skadet Randers-profil satser på hurtigt comeback onsdag

Kasper Enghardt sad ude, da Randers FC tabte til OB søndag, men tror og håber på, at han allerede er klar til at møde samme modstander i morgen.

Af Anders Dehn

Måske bringer OB uheld for Kasper Enghardt, måske er det bare tilfældigheder. I hvert fald har midtstopperen kun misset to kampe for Randers FC i denne sæson, og begge har været mod de stribede fra Fyn.

Enghardt sad over med en mindre skade, da Randers tabte 3-0 i Odense i søndags, ligesom han havde karantæne, da holdene mødtes i tiende spillerunde. Nu risikerer han at sidde på tribunen igen, når Randers møder OB for fjerde gang i sæsonen.

Det er nemlig allerede i morgen, onsdag, og Enghardt er tvivlsom det til opgør. Han tror og håber dog på, at han kan være med.

- Jeg var tilbage i let træning i dag (mandag, red.), og forhåbentlig skal jeg træne normalt med holdet tirsdag. Jeg kan ikke sige, om jeg når at blive klar til kampen, men jeg satser på det, siger Kasper Enghardt til Randers Amtsavis.

I hans fravær udgjorde anfører Mads Agesen og den normale back Erik Marxen midterforsvaret. Dermed var begge mand i duoen udskiftet, da Enghardt og Jonas Bager spillede i det centrale forsvar i den foregående kamp mod SønderjyskE.

Udfaldet af Randers-OB får dog ikke den store betydning, da førstnævnte er sikre på at skulle spille playoffkampe for overlevelse, mens sidstnævnte er sikre på at undgå nedrykning. Til gengæld kan Randers sikre sig trejdepladsen og dermed møde nummer fire fra gruppe 1 i nedrykningsspillet, FC Helsingør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus