• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Skadet Silkeborg-talent tager ingen chancer: Så hellere tage en måned længere

Magnus Mattsson ser ud til at ramme et halvt år på skadeslisten, men foretrækker at tage længere tid om at blive klar, i stedet for at risikere et nyt tilbageslag.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter en mareridtsstart på sæsonen har Silkeborg IF brug for al den hjælp de kan få, men der går endnu et tid inden de kan booste startopstillingen med unge Magnus Mattsson.

Silkeborg-talentet, der har fået det symbolske trøjenummer 10, har været ude med en skade siden marts. Da stoppede det en ellers særdeles stærk gennembrudssæson for den 20-årige midtbanespiller. Gennembruddet i Superligaen må han dog fortsat vente på lidt endnu.

- Overordnet går det meget bedre, end det har gjort længe, men når jeg er så langt i processen, vil jeg hellere tage en måned længere i stedet for at gøre noget forhastet. Nu kan jeg se, at jeg er klar i løbet af en overskuelig fremtid, siger Mattsson til midtjyllandsavis.dk.

Magnus Mattsson nåede inden sin skade at spille 20 kampe i NordicBet Ligaen i sidste sæson, samt score seks mål og lave fem oplæg for de senere oprykkere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.