• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard

Skadet Viborg-back: Troede, jeg var klar til at spille

Skadet Viborg-back: Troede, jeg var klar til at spille
Polfoto/Ernst van Norde

Viborgs Kristoffer Pallesen troede han var klar til at spille i Superliga-premieren, men undervejs måtte han udgå med en skade.

Af Malte L. Nørgaard

Kunne Kristoffer Pallesen købe sig et nyt venstre lår, så havde den stærke Viborg-back nok gjort sig nogle overvejelser omkring at gøre det.

Fredag måtte han udgå med en skade i låret allerede i første halvleg, da Viborg tabte 4-0 til FC Nordsjælland. Da Pallesen udgik var Viborg "kun" nede med 2-0.

- Jeg var afklaret med, at jeg ikke ville spille 90 minutter, men det var ikke meningen, at jeg skulle gå ud på den måde, som jeg gjorde, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Mandag ventes Pallesen at blive scannet, så skadens omfang kan vurderes.

Viborgs højreback har under opstartsfasen været plaget af en forstrækning i venstre lår, og det ventes, at det er samme forstrækning, der igen driller Kristoffer Pallesen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...