• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kort debut for ny OB'er: Småskadet efter 10 minutter

Kort debut for ny OB'er: Småskadet efter 10 minutter
Foto: OB

Den nye OB'er Ryan Johnson Laursen fik blot 10 minutter på banen for OB i en testkamp. Han måtte udgå efter at have mærket noget i baglåret.

Af Kenneth Jensen

OB har forstærket truppen med Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen, begge fra Esbjerg, og mens sidstnævnte er med det danske U21-landshold, har Ryan Johnson Laursen taget hul på sin karriere i OB.

Fredag kom 24-årige Ryan Johnson Laursen på banen fra anden halvlegs start af testkampen mod Roskilde, men det blev blot til omkring 10 minutters fodbold for den dansk-amerikanske back.

10 minutter inde i anden halvleg måtte højrebacken udgå med det, der lignede en fiberskade, skriver Leif Rasmussen, journalist på Sport Fyn. Forsvarsspilleren mærkede angiveligt et prik i baglåret og gik derfor fra banen for ikke at forværre en mulig skade.

Han kunne dog gå fra banen selv, fortæller Leif Rasmussen, hvorfor det ikke nødvendigvis er skade, der kommer til at betyde alverden for Ryan Johnson Laursen, omend han nok havde håbet på at komme bedre fra land i OB.

Med tanke på at der fortsat er godt en måned til sæsonstart, er der ingen grund til at satse med en mulig skade. Ryan Johnson Laursen har også tidligere været uheldig med skader, hvorfor det virker som den rette beslutning at lade sig udskifte.

Kampen er fortsat i gang, og i skrivende stund fører OB opgøret med 1-0.

.

Superliga

Mere Superliga

Fokus