Skidt test for FCM: Taber til svensk midterklub

FC Midtjylland led nederlag til BK Häcken på træningslejren i Dubai i en kamp, hvor det danske hold startede med en del yngre spillere.

Danske FC Midtjylland går ind til et interessant forår, hvor træner Jess Thorup skal sikre medalje til klubben fra Herning og Ikast, ligesom at vinde pokalturneringen er et stort mål for FC Midtjylland.

Og derfor er træner Jess Thorup også i gang med at se truppen an og se nogle af de spillere, der ligger i periferien i holdet, og at dømme ud fra dagens testkamp mod BK Häcken har nogle af de spillere et stykke vej til holdet fortsat. Mikael Anderson, Mads Vang, Babajide David, Victor Torp, Nikolaj Kirk og Rasmus Nicolaisen var de unge spillere, der spillede fra start.

Klubben er i øjeblikket i Dubai på træningslejr, og her blev det til et nederlag på 1-2 til svenske BK Häcken, der i sidste sæson sluttede som nummer 10 i Sverige.

Jonas Borring, en af de få rutinerede spillere, bragte FC Midtjylland foran med 1-0 i begundelsen af anden halvleg på et hovedstød, men kort tid efter fik BK Häcken udlignet på et straffespark begået af Rasmus Nicolaisen, inden David Engström med godt 10 minutter igen af opgøret scorede kampens sidste mål til 2-1.

Dermed tabte for anden gang i fem testkampe, og i det hele taget har der ikke været meget, der resultatmæssigt i opstarten har indikeret, at FCM er bedre end i foråret. Klubben har tabt til Häcken og SIF, begge gange 1-2, har spillet uafgjort med Vendsyssel og AIK og har besjret Skive med 4-1.