Medie: Premier League-klub lurer på Thomas Delaney
2016-02-25 14:44
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC Københavns anfører Thomas Delaney er et emne i den skotske storklub Celtic.

Celtic hentede i vinterens transfervindue Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland og til sommer kan klubben meget vel gå efter mere dansk power. Den skotske udgave af The Sun skriver torsdag, at storklubben er interesseret i FCK-anfører Thomas Delaney men også at flere engelske klubber holder et vågens øje med Superliga-profilen.
 
Da FC København søndag vandt med 2-1 over Rosenborg i generalprøven til Superligaen var der angiveligt en scout fra Celtic på plads for at se nøjere på Delaney. 
 
Thomas Delaney glæder sig over interessen og lægger ikke skjul på, at han godt kan se et skifte til udlandet ske snart
 
- Det store mål er at blive mester, men jeg har ikke noget imod at sige, at jeg også har et personligt mål om at komme videre, og at jeg også spiller for det. Det kan sagtens gå hånd i hånd, siger Delaney til Ekstra Bladet.
 
I januar sagde Thomas Delaney tip Tipsbladet:
 
- Det er svært at planlægge et klubskifte, men jeg kunne godt forestille mig, at det kunne ske inden for en overskuelig fremtid, uden at jeg vil sætte en deadline på.
 
- Det er i hvert fald noget, som jeg gerne vil, men jeg har jo også en værdi for FCK, så jeg kommer nok ikke til at gå gratis, og det er heller ikke mit ønske. 
 
Thomas Delaney havde en fremtrædende rolle på det FCK-hold der i efteråret strøg til tops i tabellen og efter Daniel Amartey-salget venter der et forår med endnu mere ansvar placeret på den 24-årige landsholdspiller.
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO