• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Skov fik gang i venstrebenet igen: Det første vi genoptrænede

Robert Skov gjorde comeback efter en skadespause, da han søndag kanonrede kuglen i kassen i Superliga-derbyet mod Brøndby.

Af Sylvester Guldberg Røn

Superligaens topscorer Robert Skov spillede søndag sine første Superliga-minutter i godt og vel en måned. Skov vendte dog tilbage med manér, da han med en kanonkugle af et mål var med til at sikre, at FCK tog en 1-2 sejr over rivalerne fra Brøndby. 

Målet var Roberts Skovs 24. i Superligaen i denne sæson, og han er godt tilfreds med, at målformen blev fundet frem fra allerførste kamp igen. Det er dog ikke helt tilfældigt. 

- Afslutninger var noget af det første, vi gik i gang med i genoptræningen. Jeg skulle bare til at sparke på kassen igen med venstre ben, for jeg har ikke haft ondt i det. I situationen havde jeg besluttet mig for at sparke i det korte hjørne, så det var bare fedt at se den gå ind, siger Robert Skov til klubbens hjemmeside. 

Allerede skærtorsdag venter der endnu en vigtig kamp for FC København, når FC Midtjylland kommer på besøg i Telia Parken til en vaskeægte guldduel. Robert Skov ser frem til opgøret. 

- Vi skal bare have alle mand i Parken, så bliver det en fed kamp. Det kræver, det vi har leveret hele vejen i gennem det her slutsspilet. Vi vil gøre alt for at få de tre point. Det er ikke altid, det er skide kønt, men vi fighter og kæmper, til vi står med sejren, siger Robert Skov.

FC København har et forspring på fem point ned til FC Midtjylland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus