Benelux

Efter tre måneder: Skov Olsen scorer endelig igen

Andreas Skov Olsen kom ind fra bænken og scorede, da Club Brugge spillede 2-2 hjemme mod Charleroi.

Landsholdsangriberen Andreas Skov Olsen scorer igen mål for de belgiske mestre fra Club Brugge

Søndag var den 23-årige dansker med til at sikre Brugge det ene point mod Charleroi, da de to klubber spillede 2-2.

Skov Olsen kom på banen fra anden halvlegs start for værterne, og fem minutter senere blev han sendt i dybden og lagde bolden mellem benene på gæsternes målmand til 2-2.

Det var første gang, siden 22. oktober at angriberen kom på måltavlen for sin belgiske arbejdsgiver.

Andreas Skov Olsen har været igennem en svær periode i Belgien, hvor den tidligere Brugge-træner Carl Hoefkens i flere kampe før vinterpausen valgte at se bort fra danskeren.

Hoefkens blev fyret i slutningen af december og erstattet med engelske Scott Parker, hvilket kan vise sig at være en fordel for Skov Olsen. Danskeren er nu oppe på syv ligamål for Brugge i denne sæson.

Hjemmeholdet havde desuden Casper Nielsen med fra start mod Charleroi, der startede med Jonas Bager i forsvaret.

Brugge indtager en fjerdeplads i den belgiske liga med 37 point for 22 kampe. Topholdet Genk har 55 point for 21 kampe.

Tidligere på søndagen fik Anderlecht med cheftræner Brian Riemer sin anden sejr under danskeren. Det skete på udebane mod bundholdet Seraing.

Nyindkøbte Anders Dreyer, der er kommet til fra FC Midtjylland, lagde op til målet i 1-0-sejren.