• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Skraldespandskaster kan risikere op til seks års fængsel

Foto: Getty Images

Den mand, der kastede en skraldespand efter linjevogteren i opgøret mellem Vejle og AGF, er tiltalt efter den grove voldsparagraf.

Af Mads Aagurd

Det kan komme til at koste den 55-årige mand, som tilbage i april kastede en skraldespand efter linjevogteren i det intense Superligaopgør mellem Vejle og AGF, meget dyrt. Således er han tiltalt for brud på Straffelovens § 245, som også bliver kaldt den hårde voldsparagraf.

Manden blev hurtigt sigtet,  og kort efter stod han også tiltalt i sagen. Torsdag skulle han have været i retten, men et vigtigt vidne meldte afbud med en god grund, oplyser anklagemyndigheden ifølge Århus Stiftstidende.

Endnu er der ikke sat dato på et nyt retsmøde, og den tiltalte skal vente lidt endnu på at få afgjort sin skæbne. Lige nu risikerer han op til seks års fængsel, hvis han kendes skyldig, men det er ikke sandsynligt, at det kommer tæt på strafferammens maksimale udmåling.

Vejle Boldklub har givet den 55-årige karantæne fra alle kampe og arrangementer, ligesom han skal betale 5000 kroner for at overtræde Superligaens fælles ordensreglement.

Superliga

Mere Superliga

Fokus