• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Skuffet Alves om FCK: Når vi spiller fodbold, kan de ikke følge med

Foto: Lars Ronbog // Getty Images

Når Silkebog IF spillede fodbold, så kunne FCK ganske enkelt ikke følge med, mener en skuffet Frederik Alves Ibsen, som ville have haft alle tre point i det uafgjort opgør mod FC København.

Af Anders Friis Daugbjerg

Frederik Alves Ibsen var på banen for Silkeborg IF igen efter en længere pause på bænken, og han gjorde en rigtig fin figur for det jyske mandskab, da Silkeborg og FC København spillede 1-1 på JYSK Park.

Silkeborg kom foran i første halveg og i løbet af kampen, havde mandskabet mange muligheder for at lukke opgøret til bundproppens fordel, men sådan blev det ikke. Istedet udlignede FC København og kampen blev 1-1.

Den 20-årige Frederik Alves Ibsen var tilbage i startopstillingen efter at have set de sidste fire kampe fra bænken, og han var skuffet over, at det ikke blev til mere i søndagens opgør mod ligaens nummer to:

Læs også:Alves om Messi-anklager: Er ikke enig, men jeg forstår ham

- Vi tager det med (det ene point, red.), men vi har lidt den følelse, at vi godt kunne have fået alle tre point med i dag. Vi er foran 1-0, og vi står godt defensivt. Og så skaber vi også mange chancer på omstillinger, siger Alves til Silkeborgs hjemmeside, og fortsætter:

- Vi kører nogle hurtige omstillinger, og vi holder boldengodt i egne rækker. Når vi spiller hurtigt og bevæger bolden fra side til side, altså bare spiller fodbold - så kan de ikke følge med.

Alves spillede alle 90 minutter i det centrale forsvar, og På trods af skuffelsen over det uafgjort resultat, mener han, at giver mod på næste kamp, hvor Silkeborg møder OB:

Læs også:Alves: Vi kan vinde uden Neymar

- Det giver en god motivation til OB, siger Alves til Silkeborgs hjemmeside.

Kampen mellem OB og Silkeborg spilles søndag klokken 14:00

Læs også:Alves er ikke i tvivl: Jesus er den nye Ronaldo

Læs også:Dani Alves: Juventus forstod ikke min spillestil

Læs også:Alves: Jeg håber, Atletico besejrer Real i CL-finalen

Superliga

Mere Superliga

Fokus