• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Skuffet Brøndby-spiller vraget til VM: Jeg var selvfølgelig frustreret

Hjörtur Hermannsson var med Island til EM i 2016, men der blev ikke plads til Brøndby-spilleren i den islandske VM-trup.

Af Ole Hoffskov

I 2016 var Hjörtur Hermannsson en del af den islandske trup til EM i Frankrig, og han var det yngste medlem i flokken fra sagaøen. Kort efter slutrunden skiftede midtstopperen til Brøndby IF, hvor han har fået masser af spilletid, så Hermannsson var spået gode muligheder for en plads i Islands VM-trup til slutrunden i Rusland. 

Da landstræner Heimir Hallgrímsson udtog sin VM-trup i fredags, var der dog ingen billet til Hjörtur Hermannsson, der dermed kom ned på jorden igen efter Brøndbys pokaltriumf dagen forinden.

- Jeg havde håbet at få en plads i truppen. Jeg har gjort det godt på klubholdet og spillet størstedelen af kampene. Vi vandt pokalturneringen og er i en god position i forhold til mesterskabet. Det var en kæmpe skuffelse ikke at få en plads ved VM, men jeg glæder mig over, hvordan det går i klubben, siger Hjörtur Hermannsson ifølge Fotbolti.net og tilføjer:

- Det var ikke en sjov besked at få. Jeg håber ikke, at nogen anden får en sådan oplevelse. Jeg var helt oppe i skyerne efter pokaltriumfen, men stadig bevidst om, at vi ville få svar næste dag. Det var en mærkelig uge med finale og VM-udtagelsen. Man var godt brugt mentalt. 

- Selvfølgelig var jeg frustreret. Det er alles drøm at komme til en slutrunde med Island, men jeg ved, at vi har en god trup med hård konkurrence, slutter Brøndby-spilleren, der altså kan gå på sommerferie efter sidste spillerunde i Superligaen på mandag.

Hjörtur Hermannsson var ikke den eneste Superliga-islænding, der fik en skuffende besked i fredags. Heller ikke AC Horsens-angriberen Kjartan Finnbogason klarede sig igennem nåleøjet, der fører til Rusland. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus