• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Skuffet Gertsen efter Brøndby: Vi kunne have fået noget med fra kampen

Foto: Jan Christensen // Getty Images

Silkeborg IF skulle have haft point med fra kampen mod Brøndby, siger Jeppe Gertsen, som synes de spillede lige op med mandskabet fra Vestegnen.

Af Anders Friis Daugbjerg

Silkeborg tabte en tæt kamp til Brøndby mandag aften, da de gulblå tog fra Jylland med en snæver 0-1 sejr.

Mod slutningen af kampen pressede Silkeborg IF gevaldigt på, men i sidste ende udeblev målene, og det ærger Silkeborgs midtstopper Jeppe Gertsen:

- Jeg føler, at vi spiller godt i dag (i går, red.). Vi spiller godt med bolden, og får den kørt godt rundt og finder gode mellemrum. Så det er en rigtig ærgerlig følelse, som vi sidder med i omklædningsrummet, fordi vi føler, at vi godt kunne have fået noget med fra kampen, siger Gertsen til Silkeborgs hjemmeside.

Læs også:AaB, FCK og Brøndby repræsenteret på Norges landshold

Gertsen selv kunne have været helten for Superligaens bundhold, da han havde en yderst god mulighed for at komme på tavlen, men i situationen tog Gertsen den forkerte beslutning:

- Den kommer ind fra Hagelskjær, og jeg føler egentlig, at jeg har okay meget plads til at tæmme den med brystet. Men når jeg kigger tilbage, så skulle jeg nok bare have headet den ind, siger Gertsen, som dog også mener, at der er noget positivt at tage med fra kampen mod Brøndby.

Læs også:To danskere var lønkonger i norsk fodbold i 2018: Se tallene her

- Vi spiller en fin kamp mod et godt Brøndby-hold, som er inde i en god stime. Dem spiller vi lige op med, så vi tager de ting, som vi kan tage med til Horsens og Esbjerg, og så skal vi også have kigget på nogle ting, hvor vi kan lægge på, før det bliver helt tip-top, siger Jeppe Gertsen.

Silkeborg møder i næste kamp AC Horsens i et yderst vigtigt opgør, hvor tre point kan betyde, at man igen kan ane de ande hold i bunden af ligaen.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 15. runde

Læs også:Kasper Fisker skal opereres igen: Satser på comeback i denne sæson