• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Skuffet Jens Stage: Vi skabte chancer nok

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København skabte chancer nok til at få point med fra Esbjerg fredag aften, mener Jens Stage.

Af Victor Risager

FC København fik en forfærdelig start på forårssæsonen i Superligaen, da de gæstede Esbjerg fB fredag aften. De forsvarende mestre kunne ikke få sendt bolden i nettet, og Rodolph Austin sikrede vestjyderne sejren med et hovedstødsmål.

Men selvom FC København ikke fik sendt bolden i mål, var det ikke på grund af manglende chancer. Esbjerg var bare skarpere.

Læs også:Holdkammerat hylder Esbjerg-helt: ”Rudy” var jo 20 år i dag

Det mener Jens Stage.

- Den simple årsag er, at vi ikke dækker godt nok op på dødbolde. Udover det synes jeg ikke, at vi nødvendigvis spiller forfærdeligt. Vi kommer rigtig godt ud, vi har nogle gode perioder, og de har nogle gode perioder. Men det, der afgør det, er, at de er skarpere på dødbolde, og det skal de have kredit for, mens vi skal have det modsatte, siger Jens Stage til TV3 Sport efter kampen og fortsætter:

Læs også:Esbjerg overrasker og slår FC København i forårspremieren

- Vi har i første halvleg to store chancer – mig selv en af dem – og i anden halvleg får vi skabt ti til femten indlæg til sidst, som skal give et mål på en eller anden måde. Det gør det ikke, og der er lidt klumpspil inde foran, som ligeså godt kunne være gået til vores fordel. Men de var skarpere, og derfor vinder de fodboldkampen.

FC Københavns nederlag betyder, at FC Midtjylland kan øge sit forspring i toppen af Superliga-tabellen. Midtjyderne er aktuelt fire point foran FC København, men kan øge det forspring til syv point med en sejr over Lyngby Boldklub mandag aften.

Læs også:Bedst og værst: Flyvende Esbjerg-stopper dominerede mod FCK

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

Superliga

Mere Superliga

Fokus