• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Skuffet Kaiser: Min sæson har slet ikke været på det niveau, jeg kræver

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF vil kunne redde sæsonen med en pokaltitel i morgen, men Dominik Kaiser er langt fra tilfreds med sit eget bidrag i det seneste års tid.

Af Anders Dehn

- Jeg ville afgive to spillere, hvis jeg kunne få én Dominik Kaiser. Jeg forsøger hele tiden. Hidtil er jeg altid blevet afvist.

Alexander Zornigers agtelse af sin landsmand var stor, og forventningerne til Kaiser, da Zorniger endelig fik ham til Brøndby, blev det samme. Men midtbanemanden har haft svært ved at leve op til dem.

Læs også: Pokaloptakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Hans sæson første sæson i Danmark kan opsummeres på samme måde som den, hele holdet har været igennem: ikke godt nok. Han håber dog, at han og de øvrige Brøndby-spillere kan gøre noget af skaden god igen ved at vinde pokalfinalen for andet år i træk i morgen.

- Sportsligt har det overhovedet ikke været perfekt. Vi havde som hold forestillet os væsentligt mere i ligaen. Afstanden op til de øverste hold er simpelthen alt for stor. Klubbens ambition – og også min personlige ambition – var at spille med om mesterskabet. Men sådan er det desværre ikke gået, siger han i et interview med BT.

Læs også: Kaiser om fremtiden i Brøndby: Kommer helt sikkert til at ske forandringer

- Men nu har vi en stor chance for at redde sæsonen – og i det mindste hente en pokal. Og vi skal give alt for at vinde den kamp og gribe den chance. Men samlet set har det været lidt skuffende. Jeg er især skuffet over min egen præstation, som slet ikke har været på det niveau, som jeg kræver og forventer af mig selv.

Selv om 30-årige Kaiser har haft svært ved at spille sig ind på holdet, har han været stort set fast mand, siden han kom til klubben. Både under Zorniger og Martin Retov. I alt har han fået 37 kampe i alle turneringer, 27 af dem fra start.

I morgen møder han og Brøndby IF FC Midtjylland i pokalfinalen. Der er kickoff til den kamp klokken 17.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020