• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Skuffet Kanstrup efter nullert: Vi er heldige

Foto: Getty Images/Jan Christensen

AGF var heldige at holde stand mod FC Helsingør og fik slæbt et point hjem, men de havde også muligheden for at tage alle tre.

Af Benjamin Lillelund

Man forestiller sig næsten allerede, at FC Helsingørs angribere ligger søvnløse i nat. Flere gange havde de muligheden for at bringe sig foran mod AGF, som to gange kunne takke stregen og en enkelt gang stolpen for, at de ikke lukkede mål ind.

I den anden ende kom aarhusianerne imidlertid også selv frem til flere situationer, hvor de kunne have knaldet bolden i netmaskerne, men det skete ikke, og så endte dysten uafgjort 0-0 med en ambivalent Pierre Kanstrup efter kampen.

- Jeg står med en blandet fornemmelse. Jeg synes, vi er heldige, at de ikke scorer, men samtidig synes jeg også, at vi kreerer nok chancer til at vinde kampen. Jeg synes også, at vi bliver snydt for i hvert fald et straffespark, men vi har ikke heldet med os på de chancer i øjeblikket, siger Pierre Kanstrup til tipsbladet.dk.

- Skal man tage spillet i betragtning, er det ikke godkendt. Det er vores præstation heller ikke. De skaber alt for mange chancer, og det er for dårligt.

AGF er inde i en yderst vanskelige periode, hvor de kun er blevet til fire kampe i de sidste syv runder. Pierre Kanstrup mener dog ikke, at det er indstillingen, den er galt med, men måske snarere, at taktikken ikke følges.

- Jeg synes stadig, at vi har tro på tingene, og når vi ser på hinanden i omklædningsrummet, kan jeg se ilden i øjnene på mine holdkammerater. Men når vi rammer banen, sker der noget. Det skal vi tage alvorligt, for fodbold bliver spillet med hjertet.

- Planen er på plads; det er bare os, der ikke udfører det ordentligt. Det er for ringe. Vi for penge og elsker at spille fodbold, og så er det for dårligt, at vi ikke præsterer bedre, forklarer Kanstrup.

AGF ligger nummer 11, og den placering er de sikker på at bevare efter resten af rundens kampe. I næste uge venter Brøndby IF som sidste modstander inden vinterpausen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020