• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Skuffet Riddersholm: Mangler mentalt fokus

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm mener, at SønderjyskE-spillernes manglende mentale fokus blev afgørende i fredagens testkamp mod Kolding IF.

Af Mads Bye Marboe

Det blev ikke til mere end 1-1 for SønderjyskE, da man fredag mødte NordicBet Liga-mandskabet Kolding IF i en træningskamp.

Her måtte sønderjyderne spille kampen uden tilskuere på lægterne, og det er noget, de danske klubber formentlig må vænne sig til at skulle klare i et godt stykke tid endnu.

Læs også:Se det flotte mål: Her snyder Henrik Hansen FC København for sejren

For cheftræner Glen Riddersholm var det således også et vigtigt led i forberedelserne til Superliga-genstarten, eftersom han oplevede, at spillerne rent mentalt havde svært ved at omstille sig til den anderledes situation.

- Sådan lige efter kampen har jeg jo mange tanker. På den ene side fik jo en forsmag på, hvad det vil sige at komme til et stadion og skulle klæde om på tribunen. Der er ingen tvivl om, at det er en omvæltning i forhold til det normale, og det var lærerigt for os.

Læs også:SønderjyskE afværgede nederlag til 1. divisionsklub til slut

- For det, der var vores udfordring på banen i dag, var vores mentale fokus. Vi kan ikke sige, at spillerne ikke ville det. Vi kan ikke sige, at intensiteten og viljen til at løbe de meter, der skulle løbes, ikke var der, men det kræver også noget specielt rent mentalt at være skarp på de små ting, sine berøringer, sin egen forberedelse, det at kunne motivere sig i en kulisse, som den, vi er på i dag.

- Og der må vi sige, at det var godt at spille sådan en kamp, for det var noget af det, der var meget skuffende. At se niveauet - kollektivt og individuelt i nogle perioder, siger han til klubbens Youtube-kanal.

SønderjyskE gæster Brøndby tirsdag den 2. juni i første kamp efter pausen.

Læs også:AGF spillede intern træningskamp: Den var hårdt spillet

Læs også:Ståle efter uafgjort: Spillerne var på meget forskellige niveauer

Læs også:AGF-direktør: Kan nemt have 5.000 tilskuere på stadion

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus