• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Slagen Allan Kuhn: Bedste præstation i sæsonen

Hobro måtte fredag aften indkassere endnu et nederlag, da de på hjemmebane tabte 0-2 til AGF. Hobro-træner, Allan Kuhn, mener dog, at Hobro leverede sæsonens hidtil bedste præstation.

Af Sylvester Guldberg Røn

Hobro led sit femte nederlag i sæsonen, da AGF fredag aften vandt med 0-2 i Hobro. Det efterlader Hobro på næstsidste pladsen i Superligaen, hvor OB senere på runden har muligheden for at overhale dem.

Selvom Hobro-træner, Allan Kuhn, ikke kunne være tilfreds med resultatet, så var han tilfreds med præstationen.

- Det var den bedste præstation i sæsonen. Vi har indsatsen og attituden med i dag. Spillerne kæmper, selv da de er bagud 0-2, så jeg er stolt af holdet, sagde Allan Kuhn til TV3 Sport efter kampen.

Allan Kuhn lagde dog ikke skjul på, at nederlaget gør ondt.

- Spillerne er dybt frustrerede. Igen er det de små marginaler, og AGF scorer på en standardsituation efter 11 minutter, selvom vi har øvet det hele ugen. Så det gør lidt ondt, sagde Allan Kuhn til TV3 Sport efter kampen.

Hobro havde til aftenens opgør Pål Alexander Kirkevold tilbage i startopstillingen, efter at nordmanden har siddet ude med en fodskade. Før skaden var hans fremtid uvis, og det er den stadig.

- Efter min skade har jeg været fuldt fokuseret på at komme tilbage på banen. Men jeg har sagt, at jeg er klar, hvis den rigtige klub og de rigtige udfordringer dukker op, sagde Pål Alexander Kirkevold til TV3 Sport.

Næste opgave for Allan Kuhn og Hobro er næste lørdag, når de skal en tur til Haderslev og krydse klinger med SønderjyskE

Superliga

Mere Superliga

Fokus