• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Slagen Horsens-profil: Måden, vi tabte på, gjorde ondt

Thomas Kortegaard ærgrer sig over måden, AC Horsens tabte til SønderjyskE på.

Af Victor Risager

AC Horsens startede Superliga-sæsonen som lyn og torden med en 2-1-sejr over FC København i Parken, men siden er det gået den anden vej.

Efterfølgende blev det til uafgjort mod Randers FC på hjemmebane, inden de i fredags indkasserede et nederlag til SønderjyskE på udebane. Men det er ikke kun resultaterne, der ikke går AC Horsens' vej. 

Spillet på banen er heller ikke, som det skal være, og det gør blot det nederlaget til SønderjyskE værre, fastslår forsvarsprofilen Thomas Kortegaard. Det fortæller han til Horsens Folkeblad.

- I vores to seneste kampe mod Randers og Sønderjyske har det set skævt ud i forhold til det udtryk, vi gerne vil have, når vi spiller. Det generer mig ikke, at vi tabte på udebane til Sønderjyske. Den slags kan ske, men måden, vi tabte på, gjorde ondt, fortæller Kortegaard.

Forsvarsspilleren, som i nederlaget mod SønderjyskE spillede sin kamp nummer 300 i AC Horsens’ gule uniform, tilføjer, at AC Horsens manglede tro på egne evner, og at de hele tiden måtte reagere på, hvad SønderjyskE gjorde. 

AC Horsens møder i den kommende spillerunde Hobro IK, der efter tre spillerunde stadig står uden point på kontoen. Det opgør spilles søndag den 5. august.

Superliga

Mere Superliga

Fokus