• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Slog Hobro ud af pokalturneringen: AaB er drømmescenariet for os

Foto: Getty Images

Vejgaard slog Hobro ud af pokalturneringen, og nu håber de på at møde AaB.

Af Victor Risager

Vejgaard Boldspilklub leverede tirsdagens store overraskelse i Sydbank Pokalturnering, da de slog Superliga-klubben Hobro IK ud. 

Klubben, der til daglig spiller i 2. division, er nu klar til tredje runde i pokalturneringen, og her håber de på at møde AaB. 

Det fortæller cheftræner Flindt Bjerg ifølge Nordjyske

- Jeg vil ikke sige, at jeg håber, at AaB slår Nørresundby ud i næste uge, for jeg har mange gode venner i NFB, men et møde med AaB er drømmescenariet for os. Det kan nok også lokke endnu flere tilskuere på Soffy Road, siger cheftræneren til mediet.

Vejgaards matchvidner, Christian Jensen, siger samtidig, at det også ville være fedt at møde enten FC København eller Brøndby. 

Hvis AaB og Vejgaard skal mødes, skal AaB først slog Nørresundby ud af turneringen onsdag aften. De skal spille den 11 september. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.