Sloth: Ikke krise, men skal snart have point
Allan Hogholm/Getty Images

Casper Sloth kunne ikke gøre forskellen for AaB, der i går tabte 1-0 på hjemmebane til SønderjyskE. Tre point i holdets seneste fem kampe er ikke det samme som krise, mener han.

AaB startede ud som lyn og torden og fik 15 point i Superligaens første syv kampe, men i de efterfølgende fem kampe er det kun blevet til tre point for nordjyderne, der i går tabte 1-0 til SønderjyskE på et straffespark et halvt minut inde i dommerens tillægstid.

Casper Sloth, der blev hentet til klubben i sommerens transfervindue efter et ophold i engelske Leeds, fik 78 minutter på banen i det skuffende nederlag, men kunne ikke gøre forskellen for AaB. At klubben nu er i en situation, hvor de har tabt fire ud af de seneste fem kampe, vil den 24-årige midtbanespiller ikke kalde for en krise.

- Vi har tabt nogle kampe, som vi gerne ville have vundet, men på den anden side startede vi også rigtig fint i begyndelsen af sæsonen. Der kommer nogle gange perioder, hvor det er stolpe ud, og vi har måske ikke det held, vi havde i starten. Krise vil jeg ikke sige, men vi skal snart til at have nogle flere point, siger Casper Sloth til nordjyske.dk.

Med nederlaget er AaB nu kun et point foran netop SønderjyskE på Superligaens sjetteplads, som er AaB's erklærede mål for sæsonen. Nu venter en landsholdspause, hvorefter oktober byder på tre Superliga-kampe mere: FC Midtjylland ude, FC Nordsjælland hjemme og Brøndby ude.