Smal sejr: Brøndby IF fik revanche mod Lyngby

Brøndby IF besejrede tirsdag eftermiddag Lyngby Boldklub med 2-1 i en testkamp. De blå-gule var bagud 0-1

Lyngby Boldklub fik skovlen under Brøndby IF i sidste uge, hvor de kongeblå vandt 2-0 i en testkamp på hjemmebane, men denne tirsdag var det vestegnsklubben, der trak det længste strå, da de to klubber atter mødte hinanden.

På Brøndby Stadion vandt hjemmeholdet 2-1 og fik dermed revanche for nederlaget i sidste uge.

Det var Lyngby, der bragte sig først foran. Mod slutningen af første halvleg sejlede et indlæg fra gæsternes Lasse Fosgaard hele vejen ind bag Marvin Schwäbe, der bestemt ikke så heldig ud i den situation - se Lyngbys 1-0-scoring i videoen i toppen af artiklen.

I anden halvleg udlignede Brøndby IF efter godt et kvarters spil, da Kevin Mensah blev spillet fri i venstre side, og han kvitterede med et resolut spark og en udligning til 1-1.

Afgørelsen faldt med cirka et kvarter tilbage af kampen, og heldet tilsmilede bestemt Brøndby IF i den sekvens. Simon Hedlund forsøgte sig med en afslutning fra distancen, og via en Lyngby-spiller gik bolden i mål til 2-1.

Med sejren over Lyngby slutter arbejdsdagen dog ikke for alle i Brøndby. De blå-gule spiller en ny testkamp klokken 16.00 mod Hvidovre IF. Her bliver der godt med spilletid til de, der ikke så banen så meget mod Lyngby.