• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE bekræfter: Fire spillere forlader klubben

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE bekræfter, at Mads Hvilsom, Ramon Rodrigues, Victor Smedsrud og Silas Songani forlader klubben til sommer. De har yderligere fem spillere med kontraktudløb, men deres situation er uafklaret.

Af Victor Risager

Til sommer har ni SønderjyskE-spillere kontraktudløb, og det drejer sig om Mads Hvilsom, Johan Absalonsen, Eggert Jonsson, Silas Songani, Niki Zimling, Ramon Rodrigues, Thomas Juel-Nielsen, Nikola Mirkovic og Victor Smedsrud.

I Mads Hvilsoms tilfælde har det siden slutningen af marts stået klart, at han ikke ville forlænge. I stedet tager han nemlig til Hobro.

Læs også: SønderjyskE overlever: Sportschefen kalder otte mand til forhandlingsbordet

Og nu har tre andre også fået lidt mere vished over fremtiden. Ramon Rodrigues, Victor Smedsrud og Silas Songani forlader også klubben. Det meddeler SønderjyskE på sin hjemmeside.

Til gengæld står det endnu ikke klart, om Johan Absalonsen, Niki Zimling, Eggert Jonsson, Thomas Juel-Nielsen og Nikola Mirkovic også forlader klubben. De vil gå ind i en tættere dialog snart, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Det har hele tiden været planen, at vi skulle mødes, når vi kendte vores situation i Superligaen, og det gør vi nu, efter vi reddede os i søndags. Nu er vi i gang med en række møder med de spillere, der har udløb, og så må vi finde ud af, hvem der skal blive, og hvem der skal videre.

- Nu giver vi blomster til dem alle på søndag for at være sikre på, at vi får sagt ordentligt farvel, hvis det er dét, det ender med. Og så går vi ind i en tættere dialog i den kommende tid og tager den derfra, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Søndag tager SønderjyskE imod Randers FC i det såkaldte Europa playoff, og det forud for denne kamp, at de ni spillere får blomster.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.