• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE-boss: Har stadig tiltro til bosnisk angriber

Angriberen Senad Jarovic gør fremskridt og er en spiller, man tror på i SønderjyskE.

Af Ole Hoffskov

Hollænderen Mart Lieder er det klare førstevalg i SønderjyskE's angreb, og ungersvenden Peter Buch Christiansen rykker tættere og tættere på. Den udvikling har bosnieren Senad Jarovic kunnet følge fra bænken eller tribunen.

Den 21-årige bosnier er det klare tredjevalg i SønderjyskE, og det er kun blevet til fire korte indhop i Superligaen, siden han kom til klubben efter en vellykket prøvetræning tilbage i februar.

Alligevel er meldingen positiv fra SønderjyskE-lejren.

- Senad gør fine fremskridt, og så er han en anderledes type end vores øvrige angribere, og vi sætter stor pris på at have den fleksibilitet i truppen. Mart Lielder spiller fast, og vi er også rigtig glade for, at PC (Peter Buch Christiansen, red.) har kæmpet sig til flere og flere minutter, og så er der Senad, der eksempelvis er meget bedre i luftlaget end de to andre, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Vi håber, at Senad kan tage de rigtige skridt og kæmpe sig endnu tættere på holdet, og lige nu har vi ingen indikationer på, at det ikke kommer til at ske. 

Senad Jarovic, der ikke var med i truppen i Superliga-premieren mod Randers FC, har kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2022. Han har rødder i både Bosnien-Hercegovina og Tyskland. 

195 centimeter høje Senad Jarovic har scoret tre mål i reserveligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.