Der har været knald på træningerne i SønderjyskE, der indledte vinteropstarten i tirsdags.

Ifølge stereotypen er dyder som hårdt arbejde og et stærkt kollektiv nogle af de vigtigste ingredienser i SønderjyskE, og noget tyder på, at netop disse to ting har været i fokus i disse opstartsdage. I hvert fald at dømme ud fra anfører Pierre Kanstrups udlægning. 

Spillerne havde første træningsdag i tirsdag, og det har været hårdt, men også dejligt at se sine holdkammerater, mener anfører Pierre Kanstrup.

- Det er altid dejligt at komme tilbage efter ferie og se drengene igen, selvom det dog også er rart med ferie. Og så er det bare lækkert at være ude på banen igen, siger han til klubbens hjemmeside.

- De første to dage har været okay hårde. Den første dag gik med test, lidt bold og hygge med drengene imellem de to tests. Dag to var en rigtig fin træning, hvor man kunne se, at alle har savnet at være på banen. Jeg synes, der har været fint med knald på i de par træninger, vi har haft indtil nu, og alt i alt bare skide godt at være tilbage.

Kanstrup og resten af SønderjyskE-truppen spillere den første træningskamp den 15. januar mod Hamburger SV's U/23-hold. Første turneringskamp er 27. februar mod Randers FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO