Fireårig aftale: SønderjyskE henter ny angriber
2016-03-16 07:17

Peter Enevoldsen har forlænget med SønderjysKE

Jakob Michelsen kom til SønderjyskE fra Skive inden sæsonen, og med sig ved sin side fik han fra start Peter Enevoldsen, der forinden havde fungeret som Lars Søndergaards assistent. Overgangen er i al beskedenhed forløbet problemfrit med sønderjydernes nuværende placering, og det har man nu valgt at belønne assistenttræneren for. 54-årige Peter Enevoldsen har forlænget frem til afslutningen af næste sæson.

- Peter Enevoldsen er en vigtig faktor i trænerteamet, og han har hertil ydet et stort og vigtigt bidrag til at gøre overgangen fra Lars Søndergaard til Jakob Michelsen mere smidig og med et hurtigere output, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

- Kontraktforlængelsen muliggør også den vigtige kontinuitet med hele trænerteamet, som nu er på plads til den kommende sæson, siger sportschefen.

Peter Enevoldsen, der er far til AaB-spilleren Thomas Enevoldsen og Vendsyssel-målmanden Simon Enevoldsen, har været assistenttræner i Sønderjyske siden sommeren 2011 og har en fortid som træner i Thisted FC og assistenttræner i Viborg, og han er glad for, at rejsen nu fortsætter.

- Det har bare været en rigtig, god rejse. Det er stort set gået fremad i alle årene, og det er jeg glad og stolt over at have været en del af. Jeg synes, at vi har udviklet os som klub hele tiden og lige nu ser det ud til, at vi er på vej til den bedste sæson i SønderjyskEs historie. Vi har et fantastisk team omkring superligaholdet, og starten med Jakob Michelsen ved roret har været en utrolig positiv oplevelse.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO