• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sønderjyske forlænger med Niels Lodberg: Vi har det fedt her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Lodberg har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske frem til sommeren 2022.

Af Oliver Okstrøm

Niels Lodberg og Sønderjyske har forlænget aftalen mellem hinanden frem til sommeren 2022. Det er noget, som Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen er rigtig glad for, og han understreger, at Lodberg har stor betydning både på og udenfor banen.

Det fortæller sportschefen i et interview på Sønderjyskes hjemmeside i forbindelse med Lodbergs forlængelse.

- Han har virkelig taget kvantespring i de to år, hvor han har været her. Da han kom ind havde han et spændende udviklingsniveau, men han har bygget på hver eneste dag og er virkelig trådt i karakter og har et højt fodboldfagligt niveau, siger han fortsætter:

- Han er her også med hele hjertet og for logoets skyld, og det betyder også rigtig meget i vores klub. Vi vil gerne have loyale medarbejdere, der vil dø med det lyseblå hjerte i hånden, og det vil Niels, lyder det fra Haysen.

For Niels Lodberg selv lægger han ikke skjul på, at det betyder meget for ham, at han er glad for at komme på arbejde, og det er særligt samarbejdet med spillerne, som giver ham den arbejdsglæde, fortæller han.

- Jeg er også utrolig glad for arbejdet med spillerne. Det er en super gruppe, vi har dernede, og jeg synes, det er en fed måde, vi har det på i SønderjyskE, hvor spillerne kan hygge sig og være gode ved hinanden uden for banen, men når vi så er til træning, giver vi den fuld skrald, siger Niels Lodberg.

Som en del af forlængelsen med Niels Lodberg er det aftalt, at assistenten skal være med på det næste P-trænerlicenskursus hos DBU.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.