Fireårig aftale: SønderjyskE henter ny angriber
2016-01-16 16:45

SønderjyskE hentede årets første sejr, da Hamburger SV ll U23 blev besejret med 1-0 i Haderslev.

2016 er i fuld gang, og det samme er forberedelserne til en intens forårssæson. Blandt andet i SønderjyskE, der fredag eftermiddag stod over for årets første kamp. Her var der tysk modstand i skikkelse af Hamburger SV ll U23, der indtog kunstgræsset ved siden af Sydbank Park. Her leverede SønderjyskE en god præsentation, og vandt med 1-0 på en tidlig scoring af angriber Jeppe Simonsen.

Testsejren skaber glæde i Haderslev, hvor SønderjyskE-træner Jakob Michelsen glæder sig over første opgave på grønsværen:

- Det var en fin første træningskamp mellem to gode hold, hvor første halvleg blev en jævnbyrdig affære. Det var dejligt at se alle spillere i kamp igen. Vi er i en opstartsfase, og der er resultaterne ikke det afgørende, men det er selvfølgelig dejligt med en sejr, siger Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside. 
 
Cheftræneren glæder sig samtidig over at se sine to nye spillere i aktion. Marcel Rømer og Simon Kroon startede nemlig begge inde:

- Jeg synes, de gjorde det godt. Marcel arbejdede især godt defensivt. Han tog del i vores stærke presspil og var god med bolden. Det samme var egentlig også gældende for Simon, der var god på bolden og var stærk på dødboldene, lyder det fra Michelsen.  

SønderjyskE åbner foråret med en udekamp mod Randers FC. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO