• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Teis Jeppe Gørtz

SønderjyskE-helt: De kunne knap sætte to pasninger sammen

SønderjyskE-helt: De kunne knap sætte to pasninger sammen
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Målscorer Marc Dal Hende er sikker på, at polske Zaglebie Lubin havde undervurderet SønderjyskE, der sejrede 2-1 på udebane torsdag aften.

Af Teis Jeppe Gørtz

SønderjyskE hentede en flot 2-1-sejr ude mod Zaglebie Lubin i Europa League-kvalifikationen torsdag. De europæiske debutanter fra Sønderjylland gav dermed sig selv et godt udgangspunkt inden returkampen i Haderslev i næste uge.

Marc Dal Hende var manden, der afsluttede en fremragende 1. halvleg for SønderjyskE, som han bragte på 2-0 efter 36 minutter. 

Læs også: SønderjyskE fik glimrende udgangspunkt i Polen

SønderjyskE-helten var overrasket over, hvor massivt et spilovertag danskerne havde mod Lubin i det første 45 minutter - og var ikke imponeret over modstanderen.

-Vi kørte dem jo rundt på røv og albuer i 1. halvleg. Lubin kunne knap sætte to pasninger sammen, og de må simpelthen have undervurdereret os. Vi spillede virkelig godt, men det overraskede mig, at vi sad så meget på det, siger Marc Dal Hende til tv3sport.dk.

Simon Kroon scorede SønderjyskE's første mål i kampen i det 19. minut, mens Lukasz Janoszka reducerede for Lubin efter 45 minutter. Polakkerne brændte i øvrigt et straffespark halvvejs i anden halvleg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus