• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE henter midtbanemand hjem: Skal hjælpe i nedrykningskamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Vinderslev vender tilbage til SønderjyskE i januar. Han kunne godt have fortsat på leje i Vendsyssel FF, men SønderjyskE skal bruge ham i kampen for at overleve i Superligaen.

Af Anders Dehn

SønderjyskE overvintrer på 11. pladsen, og dermed er holdet i den grad i nedrykningsfare, inden det går ind til forårssæsonen. Derfor kan det bruge al den hjælp, det kan få, og nu kommer der noget nordfra.

Rasmus Vinderslev, der har været udlejet til Vendsyssel FF i efteråret, vender tilbage til SønderjyskE til januar. Der udløber hans lejeaftale, så det har på sin vis hele tiden været planen, men Vinderslev kunne sagtens have fortsat på leje.

Læs også:SønderjyskE giver ungdomsspiller fuldtidskontrakt

Klubben har dog besluttet, at den skal bruge ham.

- Vi kunne godt have valgt, at han skulle fortsætte ude, men vi har vurderet, at vi gerne vil have ham hjem nu. Han har fået den spilletid, vi havde håbet på, og nu får vi en Haderslev-dreng hjem, der virkelig spiller med hjertet, og ham får vi brug for i det drabelige forår, der venter os, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

22-årige Vinderslev har spillet 17 kampe for Vendsyssel FF i efteråret, 13 fra start, så han kommer altså tilbage til Haderslev med værdifuld erfaring bag sig. Han var i forvejen noteret for 24 Superliga-kampe for SønderjyskE.

Holdet overvintrer med fem point ned til Hobro IK på 12. pladsen og tre op til AC Horsens på 10. pladsen. I forårets første runde venter en vigtig kamp mod netop Hobro IK, som SønderjyskE altså vil kunne distancere med en sejr.

Læs også:SønderjyskE før transfervinduet: Vi skal trimme truppen

Læs også:Så nemt eller svært er forårs-programmet i Superligaen

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020