• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE henter sølvvinderen Pereira tilbage

Joao Pereira er tilbage i SønderjyskE. Han har fået en toårig kontrakt.

Af Anders Dehn

Det er to år, siden Joao Pereira forlod SønderjyskE, men nu er han tilbage i klubben, som han sluttede med at vinde sølvmedaljer med. Siden tilbragte han et par sæsoner i OB, men nu vender han retur til SønderjyskE.

Klubben fortæller i en pressemeddelelse, at den har hentet den 28-årige forsvarsspiller. Pereira har været klubløs, siden hans kontrakt med OB udløb tidligere på sommeren. Han har fået en toårig aftale.

- Det er en spiller, som vi kender, og vi ved, hvad han står for, og han har derfor ikke brug for tilvænningstid i klubben. Det er en spiller med stor kvalitet, og det så vi selv, da han var her i sølvsæsonen, og så er det kun positivt, at han både kan spille som back og som midtstopper, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Det tyder på, at hengivenheden er gengældt. Joao Pereira taler i varme vendinger om sin nye, gamle klub.

- Den eneste klub, der var interessant for mig i superligaen, var SønderjyskE, så jeg er meget taknemlig for, at Hans Jørgen Haysen og SønderjyskE vil have mig her. Jeg er meget glad for at være her, hvor jeg føler mig hjemme, og hvor jeg havde mit bedste år nogensinde, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus